Onsdagsratatouille

Sånn i midten av uka samler ubrukte grønnsaker seg i kjøleskapet og på kjøkkenbenken. De har vært til overs i helgen, på mandag og på tirsdag. Nå roper de taktfast: bruk oss, bruk oss! Hverdagsheltinnen lar seg ikke be to ganger og smeller sammen en lett og god onsdagsratatouille:

Squash
Rød paprika
Gul paprika
Sopp
1 boks hakkede tomater
(ellers andre grønnsaker som maser om å bli spist)
1 hvitløksfedd
1 ss sitronsaft
hakket persille
salt&peppa’

Skjær grønnsakene i passende biter. Varm olje/smør i en stor gryte. Legg i de oppskårne grønnsakene og press hvitløken over. La alt frese i noen minutter.

Skru varmen ned og la grønnsakene koke uten lokk i ca. 20 minutter. I mellomtiden koker du pasta eller ris.

Bland i sitronsaften og persillen. Smak til med salt og pepper. Et voilà!

Dette innlegget ble publisert i oppskrifter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s