Hverdagsveggis: meny uke 35

Denne uken har jeg god tid på tirsdag og fredag, og lager de tidkrevende rettene da. Fordelen er at porsjonene blir så store at jeg kan fryse ned til senere middager. Sushi-en på torsdag kommer fra Hai Sushi på Bryn i Oslo.

Mandag: Tomatsuppe og pannekaker
Tirsdag: Quiche med cherrytomater, purre og brokkoli
Onsdag: Pasta med laks i sitronsaus
Torsdag: Sushi
Fredag: Vegetarlasagne med sopp og spinat

Dette innlegget ble publisert i hverdagsveggis. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s