Ingvilds fine vegetarlasagne

Ingvild er et av de fineste menneskene jeg kjenner. Oppskriften hennes på vegetarlasagne har jeg hatt så lenge at den bare finnes i håndskriftversjon, rablet ned på et ark i forbifarten. Her er hva og hvordan for å lage Ingvilds lasagne til fire fine mennesker.

600 gr spinat (gjerne frossen)
hvitløk
salt og pepper
malt muskatnøtt

250 g sjampinjong
smør eller olje

1 pakke cottage cheese
2,5 dl matfløte
100 g revet parmesan
3 egg

220 g lasagneplater
100 g revet parmesan

Spinaten tines langsomt i kjele og smakes til med hvitløk, salt, pepper og muskatnøtt. Sjampinjongen stekes i smør eller olje. Ingrediensene i eggestanden vispes sammen.

Smør en ildfast form. Legg lagvis spinat, sopp, eggestand og lasagneplater. Avslutt med eggestand og 100 g revet parmesan. Herligheten stekes på 200 grader i ca. 35 minutter. Serveres med en grønn salat og godt brød.

Dette innlegget ble publisert i oppskrifter. Bokmerk permalenken.

2 svar til Ingvilds fine vegetarlasagne

  1. Tilbaketråkk: Hverdagsveggis: meny uke 35 | Grønne tanker

  2. Tilbaketråkk: 2010 ifølge statistikken, og litt om det nye året | Grønne tanker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s