Hverdagsveggis: meny uke 39

Denne uka har vi bare tre fellesmiddager i heimen. Pizza og taco er fine alternativer når noen spiser kjøtt og andre ikke. Jeg pleier å steke opp sopp og squash for å «erstatte» kjøttet når vi har taco. Dersom du har god tid på en hverdag, kan du jo prøve Gourmet-Gørils chili sin carne. Pizza er akkurat like godt i tomat og mozarella-varianten.

Gourmet-Gøril tar forresten fri et par uker fremover, men har lovet å komme tilbake med ny inspirasjon fra det franske kjøkken. Det gleder vi oss til!

God uke alle sammen!

Mandag: Vegetarpizza og salat
Tirsdag: Veggistaco
Onsdag: Risotto med salat og focaccia

Oppdatering: Risottoen var virkelig god! Muligens litt for sterk (!) for vår smak, men det er jo enkelt å justere. Jeg brukte risotto-ris i stedet for grøtris, slik oppskriften sier. Dessuten byttet jeg ut en halv squash med en gulrot. Begge deler funket fint.

Dette innlegget ble publisert i hverdagsveggis. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s