Fløtepudding i terteskjell

Denne oppskriften stammer fra min mormor, og opp gjennom tidene er den bearbeidet og oppgradert ved hjelp av tilbakemeldinger fra middagsgjester, samboere, mann og barn.

Du trenger
hvetemel
smør
melk
salt
fløtepudding
reker
gulrøtter
purre
terteskjell (ligger ofte sammen med kjeks og kaker i butikken)
karry

Lag hvit saus. Kutt fløtepudding, gulrøtter og purre i passelig store biter. Ha i den hvite sausen (hvis du liker at gulrøttene er myke, kan du ta dem oppi tidligere). Rett før servering har du rekene oppi. Terteskjellene skal stå et par minutter i ovnen, bruksanvisning finner du på pakka. Dryss litt karry over ved servering.

Enkelt og greit.

Dette innlegget ble publisert i oppskrifter. Bokmerk permalenken.

Ett svar til Fløtepudding i terteskjell

  1. Tilbaketråkk: Hverdagsveggis: meny uke 43 | Grønne tanker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s