Hverdagsveggis: to be continued

Prosjekt Hverdagsveggis har nå pågått store deler av høsten og det er på tide med en liten oppsummering. For det første må jeg medgi at jeg ikke har klart å overbevise den mannlige delen av familien om at middag er best uten kjøtt. Dog sier han seg enig i prinsippet om at mindre kjøtt er en bra ting. For det andre har det vært tidvis krevende å lage to forskjellige middager hver dag, i og med at storefrøkna har spist normalt (i den grad en spurv spiser normalt).

Men prosjektet har hatt positive sider også. Vi har absolutt vent oss til å spise mindre kjøtt. Nå trenger ikke kjøttet lenger å spille hovedrollen i alle middagsretter (med mindre vi snakker om skikkelig mør indrefilet); den kan spille birollen og få følge av annen god mat. Begrensningen har også gjort oss mer kreative og åpnet for kombinasjoner og retter vi ikke brukte tidligere. Og sist, men ikke minst, vi spiser flere rene vegetariske middagsretter enn før.

Prosjekt Hverdagsveggis fortsetter i det stille, dog kommer det helt sikkert flere oppdateringer under denne vignetten når vi oppdager nye vegetarretter eller jeg kommer over gode nettsider.

Her kan du lese alt jeg har skrevet om prosjektet.
Her finner du oppskrifter.
Her finner du gjesteblogger Gørils oppskrifter på gourmetveggis.

Dette innlegget ble publisert i hverdagsveggis. Bokmerk permalenken.

Ett svar til Hverdagsveggis: to be continued

  1. Tilbaketråkk: Påminnelse: prosjekt hverdagsveggis | Grønne tanker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s