Inspirasjon på en onsdag – del 9

Det er onsdag og tid for litt inspirasjon! Tidligere innlegg i serien «Inspirasjon på en onsdag» finner du her.

No big dill har latt seg inspirere av datterens papirdukke og sydd en elegant kjole! Jeg liker spesielt de håndbroderte detaljene og kjolens enkle snitt. Krysser fingrene for at frøknene lar meg sy kjoler til dem også når de nærmer seg tenårene…


På nettsiden Little Parachutes finner du barnebøker relatert til ulike livssituasjoner (via Made by Joel). Skal barnet ditt til legen, venter dere en ny baby eller er det snart skolestart? Det finnes til og med en egen kategori for bøker om miljø.

Jeg ser jo utfordringen ved at disse bøkene er på engelsk. Men flere av bøkene kjenner jeg igjen og vet at de også finnes på norsk. Dessuten går det jo an å oversette til norsk når barnet er lite og så bruke den til å øve på engelsk når den tid kommer? Vi har flere barnebøker på engelsk her i huset og det fungerer utmerket. Selvfølgelig skulle jeg aller helst hatt en tilsvarende norsk nettside. Noen som vet om det finnes?

Og når vi er inne på engelske billedbøker for barn. Design Mom har laget en topp 50-liste over sine favorittbøker. Hun har seks barn og burde vel vite hva hun snakker om!

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i barn, bøker, inspirasjon på en onsdag, kreative prosjekter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s